Top

Blog

Télből a nyárba: A tengerparti esküvő

Télből a nyárba, avagy a tengerparti esküvők

Nem kétséges! A tengerparti esküvők abszolút kedvenceink!

Lecserélni a vendéglista-számolgatást, ételkóstolást, hónapokig tartó szervezkedést a forró homokra, szélfútta hajra és a burjánzó természetre? 🙂

Nemcsak a hihetetlen romantikája, vadsága miatt kedvenc témánk, de főleg azért, mert aki tengerparti esküvőt választ az igazán fesztelen és élet-igenlő személyiség.

fotó: Herczeg Zoltán, ruha: Nora Sarman 

Legtöbben ketten vágnak neki a nagy kalandnak, még tanúkat sem visznek. Ez rengeteg stresszt levesz a párok válláról, hiszen senkinek nem kell megfelelni, de nem lehetnek veletek a legjobb barátaitok, családtagjaitok, a szertartás után kettesben tudtok ünnepelni, egy pohár pezsgővel.

Személyes tapasztalatunk, hogy aki ilyen típusú esküvőt választ, az sokkal kevesebbet stresszel az esküvője előtt. Ezt a ruhapróbák alkalmával személyesen érezzük. Azokat, akik hónapokig, vagy akár évekig tervezgetik, szervezgetik a nagy napjukat, óhatatlanul rengeteg teher ér, erről nem a menyasszony tehet, egyszerűen a helyzet adja.  Tény, hogy sok váratlan dolog történhet veletek külföldön, hiszen nem tudod itthonról kontrollálni az eseményeket, de cserébe, szinte semmiről sem kell neked gondoskodnod.

Berki Mazsi, 2019-ben mondta ki a boldogító igent, a mi Nora Sarman ruhánkban 🙂  

Milyen ruhát válassz?

A kérdés kézenfekvő. A mi szalonunkban minden ruha megvásárolható, kölcsönözni nem lehet, de tengerpartra nem praktikus bérelni, mert azt, csak hétvégére  lehet. Külföldre minimum egy hétre kell a ruha. Sokan tartanak a tengerparti esküvő után otthon, szűk körű szertartást, amin újra felvehetik a választott ruhát.

Válassz kétrészes ruhát, így ha soknak érzed a hosszú fehér ruhád , az itthoni bulira  csak a csipke toppod kell viselned , akár rövid szoknyával! Itt van pl a Flower top, amely hosszú, rövid szoknyával is tökéletes:

Attól, mert nem hagyományos esküvőd lesz, nem kell lemondani a romantikáról, de kerüld a sok rétegből álló merev, “habcsók” ruhákat, mert ami már a boltban felvéve nehéz és kényelmetlen, az 40 fokban még rosszabb lesz. A Nora Sarman kollekciónk tele van puha, vékony selymekkel, kényelmes alapanyagokkal. A rövid ruhák is praktikusak, és pénztárca kímélő megoldást nyújthatnak.

Itt van egy kis inspiráció, hogy még jobban bele szeressünk a tengerparti esküvők világába, a LAGOON sorozat, csodaszép Nora Sarman ruháinkal, a Pinewood Weddings fotóin: 

CINTIACELESTIA

smink, haj: Sara Skrionya Make Up

képek: Pinewood weddings

Minden évben van menyasszonyunk, aki tengerparti esküvőre választ tőlünk ruhát, sokan kétrészes ruhát, csipke toppot, lágyan omló selyem szoknyával, ez gyönyörű a parti szélben és nagyon praktikus, mert a  viselheted később az itthoni szertartásra, vagy bármilyen neves eseményre a felsőrészt külön is. A Nora Sarman ruhák között rengeteg kétrészes fazon van, pont azért, mert később remekül kihasználható a megvásárolt ruha.

fotók: Herczeg Zoltán

Össze gyűjtöttük nektek azokat a ruháinkat, a 2020-as kollekcióbol, amiket szívből ajánlunk tengerparti esküvőre:

You don't have permission to register.