Top

FLOWER & HAWAII

Leírás

Top: FLOWER. Limitált, amíg a készlet tart.
Nadrág: HAWAII
Ez a ruha két részből áll, a teteje egy luxuskategóriás francia csipkéből készült top, a FLOWER, melynek kivágott hátát puhatüll övvel kötheted a derekadra. Tetejét 3D-s csipkevirágok borítják, melyeket apró kristályokkal varrtunk a pamuttüll alapra. Rengeteg kézimunkával készült felsőrész. Válaszd sellőszoknyával, éteri muszlinszoknyával, menyasszonyi nadrággal vagy ha igazi hercegnőként szeretnél az oltár elé lépni, akkor válaszd hozzá az EVER tüllszoknyát.

A HAWAII nadrág egy modern fazon azoknak a modern menyasszonyoknak, akik nem terveznek hagyományos esküvőt. Elegáns, vagány és fenntartható: a menyasszonyi nadrág szerintünk a legelőremutatóbb menyasszonyi ruha fazon! Az esküvődre vedd fel egy gyönyörű csipketoppal, utána pedig inggel, blúzzal, bármivel. Egy örök darab lehet a szekrényedben!

A FLOWER top különböző szoknyákkal, nadrágokkal, akár levehető uszállyal is megvásárolható, így az ára ezek alapján változik a szettnek. Attól függően, hogy milyen variációban választja ki a leendő tulajdonos, a FLOWER top ára szettben 570.000 Ft-tól 970.000 Ft-ig terjed. 
Mit tartalmaz az ár?
Az ár a showroomban próbálható limitált darabra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.
Variálhatóság
A különböző topok és szoknyák más-más stílust és hangulatot árasztanak. A rengeteg variációs lehetőség miatt olyan szettet tudsz alkotni, ami a te személyiségedet a legjobban képviseli.
Aki kétrészes fazont választ, az a szertartás után akár minire is cserélheti uszályos szoknyáját, így még menyecske ruhaként is funkcionálni fog a szett, és nem kell túl korán megválnod szeretett ruhádtól, hanem hajnalig élvezheted.
Fenntarthatóság
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a tüllök és hernyóselymek pedig az olasz minőséget dicsérik.
A Nora Sarman kollekció idén bővelkedik kétrészes ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak. A csipke felső egy örök darab lehet a szekrényedben, amit felvehetsz akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahova ünneppé szeretnéd varázsolni a pillanatot. Ki mondta, hogy az esküvői ruhádnak csak egyetlen alkalomról kell szólnia?
Limitáltság
A Nora Sarman menyasszonyi ruhák családi műhelyünkben készülnek, Budapest szívében. A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz, így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.
A gondos odafigyelés és a sok munkaórát igénylő kivitelezés miatt úgy döntöttünk, hogy ruháinkat limitált darabszámban készítjük. Egy-egy fazonból néhány darab van, különböző méretekben, amíg a készlet tart, így tudjuk garantálni az egyediséget.
The halter neck FLOWER top is made of French 3D lace. It has an open back which you can belt with a soft tulle bow to your waist.
The Nora Sarman Bridal collection is full of separate styles for those modern brides who do not long for a traditional gown. The lace top can be an evergreen piece in your wardrobe which you can wear for your weddding anniversary or for any special occasion when you would like to celebrate. Who says that a bridal gown is made for only one day?
You don't have permission to register.
hu_HUHungarian