Top

IDYLL & HAWAII

Leírás

Top: IDYLL. Limitált, amíg a készlet tart.
Nadrág: HAWAII. Limitált, amíg a készlet tart.

Az IDYLL top egy minimalista stílusú menyasszonyi mini míder. Vagány hossza kiemeli a karcsú derekat. Háta fűzéssel záródik. Tökéletes polgári szett a HAWAII nadrággal, valamelyik sellőszoknyákkal (IMOLA, BLUSH) vagy a rövid IDYLL szoknyával.
IDYLL tülltop: tedd még egyedibbé a szetted az IDYLL tüllfelsővel! Ez egy hosszú ujjú, áttetsző tülltop, melyet a míderhez viselhetsz. A szertartás után leveheted a topot, így olyan lesz, mintha átöltöztél volna egy másik menyasszonyi ruhába! Tökéletesen mutat az IDYLL és az IMOLA míderrel, de a bordó ILONA szetthez is gyönyörű.
IDYLL fátyol: Tedd menyasszonyossá a vagyány szetted egy éteri fátyollal! Mi a halvány rózsaszín IDYLL fátylat választottuk, de egy fehér is gyönyörű lenne!

HAWAII nadrág: egy modern fazon azoknak a modern menyasszonyoknak, akik nem terveznek hagyományos esküvőt.
Elegáns, vagány és fenntartható: a menyasszonyi nadrág szerintünk a legelőremutatóbb menyasszonyi ruha fazon! Az esküvődre vedd fel egy gyönyörű csipketoppal, utána pedig inggel, blúzzal, bármivel. Egy örök darab lehet a szekrényedben!

 

Az IDYLL  top különböző szoknyákkal, nadrágokkal, akár levehető uszállyal megvásárolható, így az ára is ezek alapján változhat a szettnek. Attól függően, hogy milyen variációban választja ki a leendő tulajdonos, az IDYLL top szettben árkategóriája: 470.000.- és 860.000.- ig terjedhet.

 

Mit tartalmaz az ár?
Az ár a showroomban próbálható limitált darabra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

Variálhatóság

A különböző topok és szoknyák más-más stílust és hangulatot árasztanak. A rengeteg variációs lehetőség miatt olyan szettet tudsz alkotni, ami a te személyiségedet a legjobban képviseli.
Aki kétrészes fazont választ, az a szertartás után akár minire is cserélheti uszályos szoknyáját, így még menyecske ruhaként is funkcionálni fog a szett, és nem kell túl korán megválnod szeretett ruhádtól, hanem hajnalig élvezheted.

Fenntarthatóság

Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a tüllök és hernyóselymek pedig az olasz minőséget dicsérik.
A Nora Sarman kollekció idén bővelkedik kétrészes ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak. A csipke felső egy örök darab lehet a szekrényedben, amit felvehetsz akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahova ünneppé szeretnéd varázsolni a pillanatot. Ki mondta, hogy az esküvői ruhádnak csak egyetlen alkalomról kell szólnia?

Limitáltság

A Nora Sarman menyasszonyi ruhák családi műhelyünkben készülnek, Budapest szívében. A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz, így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.
A gondos odafigyelés és a sok munkaórát igénylő kivitelezés miatt úgy döntöttünk, hogy ruháinkat limitált darabszámban készítjük. Egy-egy fazonból néhány darab van, különböző méretekben, amíg a készlet tart, így tudjuk garantálni az egyediséget.

You don't have permission to register.
hu_HUHungarian