Top

IMMACULATA

Leírás

Ruha: IMMACULATA. Limitált, amíg a készlet tart.

Ha elegáns de mégis kényelmes menyasszonyi ruhára vágysz, az IMMACULATA a te ruhád! Ilyen rafinált ruhát még biztosan nem láttál, hiszen valójában az IMMACULATA két ruha egymáson! Az alapruha egy egyenesvonalú, uszály nélküli muszlinruha, az IZIS. A második réteggel megváltoztathatod az esküvői kinézeted és egy görög istennőként léphetsz a vendégsereg elé. Minimalista, mai design, többféle testalkatra tervezve, hiszen nyújtja az alakot. Nézd meg a hátát is, gyönyörű fűzéssel záródik! Ebben a ruhában áttáncolhatod az egész éjszakát!

Az árakról érdeklődj az alábbi e-mail címen: info@norasarman.com

Mit tartalmaz az ár?
Az ár a showroomban próbálható limitált darabra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

Fenntarthatóság

Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a tüllök és hernyóselymek pedig az olasz minőséget dicsérik.

Limitáltság

A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz, így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.
A gondos odafigyelés és a sok munkaórát igénylő kivitelezés miatt úgy döntöttünk, hogy ruháinkat limitált darabszámban készítjük. Egy-egy fazonból néhány darab van, különböző méretekben, amíg a készlet tart, így tudjuk garantálni az egyediséget.

You don't have permission to register.
hu_HUHungarian