Top

IMOLA

Kategóriák: ,

Leírás

Top: IMOLA. Limitált, amíg a készlet tart.

Csipkekabátka: IMOLA. Limitált, amíg a készlet tart.

Szoknya: IMOLA. Limitált, amíg a készlet tart.

Az IMOLA top egy minimalista stílusú menyasszonyi míder. Szépsége egyszerűségében és a szabásában rejlik. Háta fűzéssel záródik. Tökéletes polgári szett a HAWAII nadrággal vagy valamelyik sellőszoknyákkal (IMOLA, BLUSH).
IMOLA csipkekabátka: a gyönyörű IMOLA csipkekabátkát azért terveztük, hogy a templomba is bevonulhass a modern, minimalista IMOLA szettben. Olyan, mintha felül Grace Kelly menyasszonyi ruháját viselnéd, ezt a gyönyörű, hosszú ujjú csipkecsodát, alul viszont nem hazudtolod meg önmagadat ebben a vagány és szexi szettben. A csipkekabátka romantikát és klasszikus eleganciát csempész a megjelenésedbe finom chantilly csipkéjével, garbójával és a gyöngygombsorral a hátulján. Szabásával tökéletesen illeszkedik az IMOLA fűzőhöz.
IMOLA fátyol: tedd még elegánsabbá a bevonulásod az IMOLA puhatüll fátyollal!

Nőies és vagány: az IMOLA szoknya sellőszabású uszályos szoknya lábvillantós hasítékkal, csodás esésű zsorzsett anyagból.

Az IMOLA  top különböző szoknyákkal, nadrágokkal, akár levehető uszállyal megvásárolható, valamint különböző kiegészítőkke, így az ára is ezek alapján változhat a szettnek. Attól függően, hogy milyen variációban választja ki a leendő tulajdonos, az IMOLA top szettben árkategóriája: 480.000.- és 1.200.000.- ig terjedhet.

 

Mit tartalmaz az ár?

Az ár a showroomban próbálható limitált darabra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.

Variálhatóság

A különböző topok és szoknyák más-más stílust és hangulatot árasztanak. A rengeteg variációs lehetőség miatt olyan szettet tudsz alkotni, ami a te személyiségedet a legjobban képviseli.
Aki kétrészes fazont választ, az a szertartás után akár minire is cserélheti uszályos szoknyáját, így még menyecske ruhaként is funkcionálni fog a szett, és nem kell túl korán megválnod szeretett ruhádtól, hanem hajnalig élvezheted.

Fenntarthatóság

Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a tüllök és hernyóselymek pedig az olasz minőséget dicsérik.
A Nora Sarman kollekció idén bővelkedik kétrészes ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak. A csipke felső egy örök darab lehet a szekrényedben, amit felvehetsz akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahova ünneppé szeretnéd varázsolni a pillanatot. Ki mondta, hogy az esküvői ruhádnak csak egyetlen alkalomról kell szólnia?

Limitáltság

A Nora Sarman menyasszonyi ruhák családi műhelyünkben készülnek, Budapest szívében. A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz, így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.
A gondos odafigyelés és a sok munkaórát igénylő kivitelezés miatt úgy döntöttünk, hogy ruháinkat limitált darabszámban készítjük. Egy-egy fazonból néhány darab van, különböző méretekben, amíg a készlet tart, így tudjuk garantálni az egyediséget.

 

The IMOLA top is a minimalist bridal corset. Its beauty lies in its cut and elegance. It is a perfect match for the civil ceremony with the HAWAII trousers or the IMOLA and BLUSH mermaid skirts.

IMOLA skirt: mermaid shape skirt with a train and a slit on one side.

You don't have permission to register.
hu_HUHungarian