Top

IZIS

Leírás

Egy modern fazon azoknak a modern menyasszonyoknak, akik nem terveznek hagyományos esküvőt. Ha letisztult, egyszerű és kényelmes ruhára vágysz, az IZIS a te ruhád! Az IZIS-t mini esküvőre, polgári szertartásra ajánljuk, vagy akár második ruhaként. Az egyenesvonalú, uszály nélküli fazon két oldalt lábvillantós, hasítékos. Teteje gyönyörű, gyöngyházfényű szatén, szoknyarésze lágy muszlin. Minimalista, mai design, többféle testalkatra tervezve, hiszen nyújtja az alakot. Nézd meg a hátát is, gyönyörű fűzéssel záródik! Ebben a ruhában áttáncolhatod az egész éjszakát!
Az IZIS menyasszonyi ruha ára 510.000 Ft
Mit tartalmaz az ár?
Az ár a showroomban próbálható limitált darabra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.
Fenntarthatóság
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a tüllök és hernyóselymek pedig az olasz minőséget dicsérik.
Limitáltság
A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz, így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.
A gondos odafigyelés és a sok munkaórát igénylő kivitelezés miatt úgy döntöttünk, hogy ruháinkat limitált darabszámban készítjük. Egy-egy fazonból néhány darab van, különböző méretekben, amíg a készlet tart, így tudjuk garantálni az egyediséget.
You don't have permission to register.
hu_HUHungarian