Top

JANET & JOY

Leírás

JANET top
A JANET egy luxuskategóriás francia csipkéből készült top, melynek kivágott hátát lágy muszlin övvel kötheted a derekadra.
JOY nadrág
Vagány és fenntartható: a menyasszonyi nadrág szerintünk a legelőremutatóbb menyasszonyi ruha fazon! Az esküvődre vedd fel egy gyönyörű csipketoppal, utána pedig inggel, blúzzal, bármivel. Egy örök darab lehet a szekrényedben!
A JOY nadrág egy modern fazon azoknak a modern menyasszonyoknak, akik nem terveznek hagyományos esküvőt. A JOY egy trapéz szárú lágy muszlin nadrág, mini esküvőre és polgári szertartásra terveztük.
Kézzel készült selyemvirágos nyakpánt és öv egészíti ki a szettet.
A JANET top ára attól függ, hogy milyen szettben, tehát melyik szoknyával, nadrággal és esetleg felcsatolható uszállyal választja a boldog tulajdonos. A JANET top ára szettben: 520.000 Ft-tól 910.000 Ft-ig terjed.
Mit tartalmaz az ár?
Az ár a showroomban próbálható limitált darabra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.
Variálhatóság
A különböző topok és szoknyák más-más stílust és hangulatot árasztanak. A rengeteg variációs lehetőség miatt olyan szettet tudsz alkotni, ami a te személyiségedet a legjobban képviseli.
Aki kétrészes fazont választ, az a szertartás után akár minire is cserélheti uszályos szoknyáját, így még menyecske ruhaként is funkcionálni fog a szett, és nem kell túl korán megválnod szeretett ruhádtól, hanem hajnalig élvezheted.
Fenntarthatóság
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a tüllök és hernyóselymek pedig az olasz minőséget dicsérik.
A Nora Sarman kollekció idén bővelkedik kétrészes ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak. A csipke felső egy örök darab lehet a szekrényedben, amit felvehetsz akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahova ünneppé szeretnéd varázsolni a pillanatot. Ki mondta, hogy az esküvői ruhádnak csak egyetlen alkalomról kell szólnia?
You don't have permission to register.
hu_HUHungarian