Top

FEMININE

Kategóriák: ,

Leírás

Ruha: FEMININE. Limitált, amíg a készlet tart.
Tengerparti esküvőre készülsz? Könnyedsége, fesztelensége miatt tökéletes választás a FEMININE ruha. Szupernőies, hasítékos, lábkivillantós szoknyarész derékig nyitott hátú csipkemíderrel. A Nora Sarman márka egyik specialitása a beépített míder, amely formálja az alakot, de mégis kényelmes és sejtelmesen áttetsző. Mintha egy csipkefehérnemű lenne rajtad ruhakölteménybe foglalva. Francia guipure csipkét applikáltunk a fűzőre és ezek a csipkevirágok, levelek lefolynak a szoknyára is. A könnyű selyemmuszlin szoknya úgy járja körül a testet, mint a tengerparti szellő. Bélése sellő, mely megmutatja az alakot az áttetsző muszlinréteg alatt. Rengeteg kézimunkával készült ruha.
Az árakról érdeklődj az alábbi e-mail címen: info@norasarman.com
Mit tartalmaz az ár?
Az ár a showroomban próbálható limitált darabra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.
Fenntarthatóság
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a tüllök és hernyóselymek pedig az olasz minőséget dicsérik.
Limitáltság
A Nora Sarman menyasszonyi ruhák családi műhelyünkben készülnek, Budapest szívében. A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz, így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.
A gondos odafigyelés és a sok munkaórát igénylő kivitelezés miatt úgy döntöttünk, hogy ruháinkat limitált darabszámban készítjük. Egy-egy fazonból néhány darab van, különböző méretekben, amíg a készlet tart, így tudjuk garantálni az egyediséget.
You don't have permission to register.
hu_HUHungarian