Top

FLOWER & EVER

Leírás

FLOWER top
Ez a ruha két részből áll, a teteje egy luxuskategóriás francia csipkéből készült top, a FLOWER, melynek kivágott hátát puhatüll övvel kötheted a derekadra. Tetejét 3D-s csipkevirágok borítják, melyeket apró kristályokkal varrtunk a pamuttüll alapra. Rengeteg kézimunkával készült felsőrész. Válaszd sellőszoknyával, éteri muszlinszoknyával, menyasszonyi nadrággal vagy ha igazi hercegnőként szeretnél az oltár elé lépni, akkor válaszd hozzá az EVER tüllszoknyát.
A FLOWER topot még egyedibbé teheted, ha az EVER tüllujjat is választod hozzá.
EVER szoknya
Az EVER szoknya a legromantikusabb szoknyánk. Könnyed puhatüllből készült, az egyik oldalon lábvillantó hasítékkal. A leghatásosabb szoknya, köszönhetően az uszályos levehető felső rétegeknek. Ha leveszed az uszályrészt, kényelmes, uszály nélküli tüllszoknyában folytathatod az ünneplést.
A FLOWER top különböző szoknyákkal, nadrágokkal, akár levehető uszállyal is megvásárolható, így az ára ezek alapján változik a szettnek. Attól függően, hogy milyen variációban választja ki a leendő tulajdonos, a FLOWER top ára szettben 570.000 Ft-tól 970.000 Ft-ig terjed. 
Mit tartalmaz az ár?
Az ár a showroomban próbálható limitált darabra vonatkozik. Biztosítunk két ruhapróba konzultációt az esküvő előtt, ahol a ruhát beállítjuk és megigazítjuk a megrendelő méretei szerint a nagy napra.
Variálhatóság
A különböző topok és szoknyák más-más stílust és hangulatot árasztanak. A rengeteg variációs lehetőség miatt olyan szettet tudsz alkotni, ami a te személyiségedet a legjobban képviseli.
Aki kétrészes fazont választ, az a szertartás után akár minire is cserélheti uszályos szoknyáját, így még menyecske ruhaként is funkcionálni fog a szett, és nem kell túl korán megválnod szeretett ruhádtól, hanem hajnalig élvezheted.
Fenntarthatóság
Minden egyes ruhánk családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Gondosan odafigyelünk arra, hogy alapanyagaink európai gyártóktól származzanak, a csipkéinket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a tüllök és hernyóselymek pedig az olasz minőséget dicsérik.
A Nora Sarman kollekció idén bővelkedik kétrészes ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak. A csipke felső egy örök darab lehet a szekrényedben, amit felvehetsz akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahova ünneppé szeretnéd varázsolni a pillanatot. Ki mondta, hogy az esküvői ruhádnak csak egyetlen alkalomról kell szólnia?
Limitáltság
A Nora Sarman menyasszonyi ruhák családi műhelyünkben készülnek, Budapest szívében. A családi manufaktúra számunkra különleges értéket képvisel, amelyre büszkék vagyunk. A kézimunka kelti életre ruháinkat. A munkafázisok során válik igazán személyessé kötődésünk az egyes darabokhoz, így lesz minden ruhánk egyszeri és megismételhetetlen.
A gondos odafigyelés és a sok munkaórát igénylő kivitelezés miatt úgy döntöttünk, hogy ruháinkat limitált darabszámban készítjük. Egy-egy fazonból néhány darab van, különböző méretekben, amíg a készlet tart, így tudjuk garantálni az egyediséget.
You don't have permission to register.
hu_HUHungarian